Jobba hos oss

Vill du arbeta hos oss?

Du väljer Torslanda Entreprenad eftersom vi har högst ambitioner och ger mest i form av en familjär och utvecklande arbetsmiljö. Vi har ett starkt varumärke som funnits sedan 1966.

Vi är ett ungt och entusiastiskt gäng uppblandat med erfarna anläggare som klarat generationsväxlingen och övergången till de nya digitaliserade arbetssätten bättre än de flesta.

Vi är starkt entreprenörsdrivna samtidigt som vi ges möjligheten att utvecklas i ett familjärt och inkluderande sammanhang.

Vi synliggör karriärmöjligheter i företaget

Som anläggningsarbetare får du arbeta med allt från grundläggning och rörläggning fram till sten- och plattarbeten och andra finplaneringsarbeten. Vi har på kollektivsidan ett brett fält av både specialister och allkonstnärer. För alla gäller att vi erbjuder vidareutbildning inom olika kompetensområden.

Om intresset finns kan en duktig anläggare bli arbetsledare, platschef, entreprenadingenjör eller kalkylator. Vi har flera som valt den vägen och ser att det berikar oss som företag när människor vill utvecklas.

På samma sätt kan givetvis en tjänsteman byta inriktning på sina arbetsuppgifter; från arbetsledare till platschef, entreprenadingenjör eller arbetschef, eller arbeta mer med beräkningsarbete som kalkylator.
Läs mer om Stefan Jyrmark och hans väg till rollen som arbetschef >>

Vi uppmuntrar både yrkesmässig och personlig utveckling eftersom det är bra för såväl samarbete som samhörighet när vi har förståelse för varandras arbetsuppgifter och ansvarsområden.

Som dotterbolag inom Gullringsbokoncernen verkar vi i en större  gemenskap vilken våra medarbetare har stor glädje och nytta av.  Gullringsboakademien är utöver att den erbjuder fina kurser ett sätt för medarbetare att lära känna varandra över koncernbolagsgränserna.

Varmt välkommen med dina ansökan!

 

Ansök här