Värdegrund och varumärke

Lång erfarenhet, stabil ägare och ungt driv

Våra tre värdeord TRYGGHET, KOMPETENS och GEMENSKAP är inga floskler utan beskriver kort vad vi på Torslanda Entreprenad står för, och vad vi levererar.

Kunderna kan i alla lägen känna sig trygga med att de anlitat en skicklig och kompetent entreprenör som med kunnande och stort engagemang levererar en prisvärd produkt.

Våra medarbetare ser tillsammans till att vi har ett inbjudande arbetsklimat med arbetsglädje, hög ambition och vänligt bemötande för alla, oavsett om du är en kund eller praktikant.

Torslanda Entreprenad skiljer sig från andra mark- och anläggningsaktörer. Vi är ett mindre bolag med ekonomiska muskler genom Gullringsbo-koncernen som ägare.  Vi har ett starkt varumärke och lång historia från 1966, då bolaget grundades. Vi har många erfarna, branschvana och välutbildade medarbetare, som tillsammans gör att vi stärker vår marknadsposition och växer bland Västsveriges anläggningsföretag.
Läs mer om vår värdegrund i en intervju med Gunnar Jonsson >>

Entreprenörskap präglar vår kultur

Sedan 2013 ägs vi av Gullringsbo Egendomar, en koncern grundat av entreprenörer och som idag fortfarande drivs som familjebolag. Entreprenörskapet och familjebolagskulturen är en viktigt värdegrund inom koncernen och utgör en bas för koncernens fortsatta utveckling. I koncernen, och i Torslanda Entreprenad, finns en unik kultur där medarbetare behandlas och behandlar varandra som en familj.

Entreprenörsandan medför att bolagen ständigt förflyttas framåt och säkerställer en ekonomisk uppåtgående kurva. Medarbetare i koncernen är interna entreprenörer som tänker nytt, och obeprövade idéer uppmuntras av bolagsledningen. Familjebolagskulturen medför dels en god sammanhållning, gemenskap och omtanke om varandra, dels gemensamma ekonomiska mål. Ömsesidig respekt i kombination med personlig ansvarskänsla är viktiga byggstenar i koncernens verksamhet.